DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Co vyšpulené bradavky a mokré kalhotky... To vše jsou jenom vnější aspekty, pravda, aspekty milé, potěšující a mnohoslibné, nicméně nejlepší zpětnou vazbu má úchyl při pohledu do očí. Při hlubokém pohledu do očí. Úchylčiných očí, samozřejmě, pohled do očí namíchnutého pitbulla sice též poskytne zpětnou vazbu k dané situaci, leč většinou již se zpožděním.


Má krásná, hravá a duši milá úchylka umí s očima úžasné věci. Dokonce s nimi umí i mluvit a pohled, říkající "no, tak jsem nahá, tak se ukaž, co umíš" mi spolehlivě vylepší náladu a nastartuje vynalézavost. Zcela nové kvality jsem si pak povšimnul při sobotním Dni mobility, kdy jsem na ty oči koukal ve zpětném zrcátku hochštaplerwagenu. I schované za černými riderskými brýlemi mi hezky svítily na cestu.

Natěšenýma očima druhé z krásných, hravých a duši milých úchylek jsem se bavil v sobotu už od rána. Ten pohled byl nejdřív nevěřící, když se v itineráři namísto plánovaného tataráčku objevil zcela autentický vietnamský bufet se zcela autentickým bún-cha, opékaným venku na grilu a podávaným na igelitem potažený stůl se zcela autentickými bylinkami a omáčkami. Své k tomu řeklo i zcela autentické prostředí Sapy v nefalšovaném sobotním ruchu vietnamských mravenečků. Pro kompenzaci kulturního šoku jsme si udělali strýčka na odpoledne a zajeli lokalizovat válečný artefakt v mírném předstihu. Natěšené oči si ovšem žádaly dění, kterého se jim - namísto nezodpovědnými úchyly obsazeného klubu - dostalo nějakých patnáct metrů od celkem živé křižovatky u sídliště Dědina, kousek od osy dráhy 31, v místě oblíbeném spottery, taxíkáři, čekajícími na dohodnuté rito u příletu a rodinkami cyklistů. Otevřené dveře hochstaplerwagenu jsem radši přivřel, abychom zvukem a světlem nerušili zpěvné ptactvo v blízkém remízku. Ty natěšené oči svítily víc a víc při každé demonstraci každé další nové funkcionality étéčkového firmwaru.  

Ty poslední natěšené oči v sobotu nepatřily úchylce, ale kocourovi. Poté, co si Wizí velezodpovědně z košile načenichal obě duši milé úchylky a odkvitoval mi je spokojeným zapředením, rozsvítily se jeho oči otázkou. "Otevřeš mi tuňákovou konzervičku?"

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 180 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 180

Nejnovější uživatelé

  • Amazonkašamana
  • Doktror460
  • C2C453W9P www.yandex.ru
  • ZY1QL69T94 www.yandex.ru
  • Diakone