DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jsou mezi námi. Možná dokonce ani tak nejsou mezi námi jako spíš my jsme mezi nimi. Píší nám opovržlivé vzkazy nebo nás zvou na rande, dávají si inzeráty, hlasují v galeriích nebo dokonce píší blogy. Národ fejků, lidí, kteří jsou zajímaví zejména tím, že neexistují.
 
Na první pohled to může vypadat dost otravně. Vyrazíte na schůzku, okolo běhá spoustu lidí, jen ten jeden, který se měl dostavit nepřichází. Je to totiž fejk, nemá nožičky po kterých by mohl přijít, nemá totiž vůbec nic fyzického. Zdá se to být v tu chvíli docela trapárna. Ale ruku na srdce, co jsem tady slyšel těch hrůzostrašných historek o schůzkách a kdo se na ně nakonec překvapivě dostavil, nebylo by občas lepší, kdyby na to rande přišel (resp. v jeho případě spíš nepřišel) fejk? Nebylo by to s ním nakonec v ledasčem o dost zábavnější? Je fakt, že fejk sice zásadně neplatí útratu, ale taky nic nezkonzumuje, takže tím se to vyrovná. Jen si to zkuste představit, mít tak svého Sympatického Osobního Fejka...
 
Tak v prvé řadě, fejk není žádný blbec. Zkuste napsat svému fejkovi vzkaz a schválně co vám odpoví. Zjistíte, že to je inteligentní člověk, který srší vtipem, je pro každou legraci a dokonce má stejné sexuální záliby jako vy. Nikdo vám nepíše? Pište si se svým fejkem a každý večer budete jásat nad tím, jak máte plnou schránku roztomilých vzkazů. Váš fejk bude mít pro vás vždycky pochopení, když se vám nebude chtít spát, bude bdít s vámi a probírat donekonečna, jaký je ten život sviňa. Nejspíš si vás za chvíli zamiluje a vy jeho.
 
Naštval vás někdo a chcete mu to říct pěkně od plic, že si to za klobouk nedá? Bez obav, váš fejk to za vás zařídí. Servítky si brát nebude a vysvětlí tomu imbecilovi na druhém konci drátu, že je imbecil. A ani se při tom nezačervená (v případě ženského fejku, neboli fejčice) resp. nezamodrá (v případě mužského fejku).
 
Nikomu se vaše galerie nelíbí? No a co, fejk určitě na tlačítko Líbí se mi klepne, jeho loajalita je totiž bezmezná, prostě vás zbožňuje.
 
Dostal(a) jste se v nějaké pitomé diskuzi pod nějakým pitomým blogem do úzkých? Fejk rychle a nezištně přispěchá a podpoří vás, jeho argumenty jsou vždycky pádné, i kdyby měl pozurážet všechny okolo.
 
Je třeba z někoho nenápadně vytáhnout nějaké informace, které by vám nejspíš nesdělil? Fejk to vyřeší, umí to totiž s lidmi, tak proč mu ten úkol nesvěřit.
 
Prostě, podtrženo a sečteno, fejk je nejlepší přítel člověka a těžko najít někoho lepšího. Je snad fejk horší člověk než já jen proto, že neexistuje? Není! Vždyť o čem můžeme s jistotou říct, že to existuje a že to je takové jak to vypadá. Tak o co vlastně jde.
 
Takže, milý příteli, milá přítelkyně, měj na paměti: kolik fejků máš, tolikrát jsi... Amatérem.

(napsal: DrNO )
(se svolením autora "DrNO" přetiskl *sF*)
http://www.amateri.cz/b16430-fejk-a-jeho-pan

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 104 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 104

Nejnovější uživatelé

  • Diakone
  • jany
  • SamanthaX
  • McPain
  • mudrskruzny