DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Vážené uživatelky (a majitelky koček, kočiček, mušliček, kačenek, štěrbinek, škeblí, frndiček, kundiček a jánevím, jak jim ještě říkáte), vážení uživatelé :) Pozdně jarní a letní období, které na úchylných luzích, hajích a mezích bývá věnováno spíše hrátkám v přírodě a na úchylwebu nastává útlum se redakce Eleferna rozhodla poněkud oživit vyhlášením soutěže Kočka česká, kočka hezká, jejíž  propozice máte před sebou. Palebná příprava již proběhla, proto by šok na straně čtenářů neměl být nijak velký :)

To základní už popsala Renata, která soutěž garantuje z odborného hlediska - hledáme nekrásnější kočku Česka a přilehlého vesmíru (a souběžně sbíráme topologické údaje pro stanovení paramatrů průměrné české kočky plus Renče něco z toho použije ve vlastním výzkumu). Účastnit se může každá žena, starší 18 let, nezbavená způsobnosti k právním úkonům. Plnohodnotná účast v soutěži spočívá v zaslání fotografie dle popisu v tomto textu a v provedení tamtéž popsaného souboru měření a vyplnění tabulky s naměřenými výsledky. Obé, spolu s výslovným souhlasem se zveřejněním na serveru Eleferno (s výjimkou údajů o věku a počtu narozených dětí) a prohlášení o autentičnosti soutěžního snímku a naměřených údajů je třeba odeslat na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..   Výzkumu se lze zúčastnit i mimo soutěž, vynecháním fotografie dle dispozic a souhlasu se zveřejněním. I takováto data jsou cenná. Dotazník si můžete stáhnout z fajlotéky zde

Soutěž je redakcí Eleferna dotována trojicí cen. Jako 1. cena bude výherkyni předán dvojkanálový elektrostimulační generátor EM804S, jako druhá cena je nabízená trojpólová rekto/vaginální elektroda, jako cena třetí pak večeře s majitelem Eleferna Tormansem Elefernem :)

Příspěvky do soutěže je možno zasílat do pondělí 30.6.2014 do 23:59. Soutěžní příspěvky budou průběžně zveřejňovány v k tomu určené sekci Eleferna pod soutěžním číslem, tedy anonymizovaně. Od úterý 1.7.2014 do čtvrtka 31.7.2014 pak bude na speciální hlasovací stránce probíhat hlasování o nejkrásnější kočku Česka. Právo přidělit tři hlasy bude poskytnuto každému registrovanému uživateli Eleferna, tedy i včetně účastnic soutěže. Výsledky budou vyhlášeny na serveru Eleferno v sobotu 2.8.2014.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 37 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 37

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara