DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Klasický způsob

Úroveň pohlavního vzrušení otrokyně v okamžiku začátku jejího mučení musí být přímo úměrná jeho náročnosti, tedy bolestivosti, případně riziku poškození jejího zdraví.

   Při sebepřemáhacích praktikách mučí Pán nahou otrokyni zásadně co nejohleduplněji, bez nejmenší stopy jakéhokoliv násilí a pokud možno co nejjemněji - jinak ovšem jakkoli, třeba i nesmírně bolestivě! - v jejím rozdrážděném přirození a na prsech například různými pomůckami a nástroji z běžného vybavení domácnosti (vařečka, hřeben, pinseta, kleště, šroubovák atd), zajímavé je i mučení ledovou vodou. Při náročnějších praktikách může Pán mučit svou nahou otrokyni v pohlaví, na prsech a dalších citlivých místech těla i jehlami, vyjímečně i žiletkou.

   Během vlastního mučení nahá otrokyně poslušně vystavuje Pánovi nejintimnější místa svého těla k bolestivým úkonům a přitom s ním ochotně (a pokud možno aktivně) spolupracuje; jinak by však měla reagovat na kruté bolesti na nejintimnějších místech těla naprosto přirozeně, hlasitě křičet, sténat, křečovitě zatínat pěsti, případně se před svým mučitelem a dalšími přihlížejícími zoufale svíjet a vůbec dávat své utrpení v co největší míře bez zábran najevo.

     Své reakce na bolest však musí na důkaz nepředstírané spolupráce s mučitelem sama neustále usměrňovat tak, aby mu své mučení nijak neztěžovala a aby ji tedy mohl mučit skutečně naplno; a mnohdy ho přímo uprostřed prudkých bolestí vzrušeně žádat, aby její mučení ještě zesílil a vystupňoval její utrpení až do maxima.

   Mučená otrokyně musí po celou dobu mučení nehybně držet a tím umožňovat svému Pánovi dokonalý přístup k mučeným (intimním) místům svého těla - při mučení rodidel musí mít pořád maximálně roztažené nohy a rozdrážděný rozkrok vypnutý vstříc Pánovi, při mučení prsních bradavek musí Pánovi sama oddaně vypínat prsa; během celého mučení musí hlasitě křičet bolestí, při nejbolestivějších úkonech i bezmocně řvát. Při provádění úkonu se nesmí (často ve vlastním zájmu) ani hnout, stále musí ochotně a aktivně spolupracovat se svým mučitelem, usilovně před ním přemáhat bolest a při mnoha praktikách se mu upřeně dívat do očí!

   Při sebepřemáhacích praktikách může Pán mohutně pohlavně rozdrážděnou - vždy úplně nahou! - otrokyni také rafinovaně bičovat. Po dobu bičování musí otrokyně podle rozkazů Pána poslušně vypínat určenou část těla vstříc šlehu, resp. šlehům, při nápřahu biče ani v momentě šlehu nesmí učinit sebemenší obranný pohyb či gesto - a přitom se mu musí stále dívat do očí.

   Mírně pokročilejší otrokyně může svou úplnou oddanost a totální odevzdanost do jeho vůle dokazovat i tím, že se úplně nahá před Pánem mučí sama podle jeho povelů.

   Otrokyně musí přemáhat záměrně působenou bolest s nepředstíraným vnitřním požitkem a zjevnou rozkoší, po celou dobu mučení se celá svému Pánovi ochotně nastavovat a poslušně vypnutá si bez nejmenších známek nesouhlasu nebo dokonce odporu před Pánem odevzdaně vpouštět bolest do těla, nijak se jí psychicky ani fysicky nebránit a naprosto přirozeně na ni celým tělem i duší reagovat. Právě v těchto chvílích musí mít úplně otevřené oči!

   Při sebepřemáhacích praktikách může Pán k mučení nahé otrokyně používat i různých zvláštních postupů, případně různé způsoby jejího mučení spojovat do delších ucelených souborů, prokládaných jejím opakovaným pohlavním vydražďováním až těsně před vyvrcholení.

   Za všech okolností musí Pán bezpodmínečně dodržovat zásadu, že po sebepřemáhacím mučení nesmějí zůstat na nahém těle otrokyně žádné trvalejší nebo dokonce trvalé následky!

Mučení naslepo

   Smyslem zakrytí očí úplně nahé otrokyně během sebepřemáhacího mučení je vystupňovat citlivost jejího nahého těla na dotek a případně prakticky vyzkoušet, zda a nakolik nemožnost sledovat přípravy Pána k mučení po úplném zakrytí jejích očí správně posilují její vnitřní pocit absolutní bezbrannosti a sebeodevzdání do jeho rukou, zda to zvyšuje její erotické vzrušení a ověřit si celkový erotický efekt takových postupů.

   Absolutní vyřazení nejdůležitějšího smyslu otrokyně z činnosti má neobyčejný vliv na vystupňování citlivosti jejího nahého těla na sebemenší dotek, natož pak na bolest - a navíc může být nahá otrokyně po dobu mučení s překrytýma očima částečně nebo úplně spoutána.

   Erotická dráždivost tohoto způsobu mučení spočívá v tom, že úplně nahá - a případně spoutaná - otrokyně předem nezná sled jednotlivých přesně určených způsobů svého mučení a tedy jeho skutečný postup. Důkladné překrytí očí jí přitom nedovolí, aby sledovala přípravy svého mučitele a vnitřně se na nastávající bolest předem připravila.

   Nahá otrokyně tedy nevidí, jak si Pán bere do ruky třeba důtky či jiný mučící nástroj, jak se napřahuje nebo se blíží nástrojem k jejímu tělu - většinou rozkroku či prsům - a rozpozná vlastní začátek mučení teprve až tehdy, když poslušně vypnutá - a předem bezpodmínečně krajně rozdrážděná - ucítí po rázném přerušení dráždění nebo onanie na pokraji svého vyvrcholení na některém intimním místě svého těla náhlý dotek mučicího nástroje - a vzápětí bolest...

   Správný průběh "mučení naslepo" ovšem předpokládá, že otrokyně předem přesně zná způsoby mučení a bolestivé úkony, které budou (resp. mohou být) po dobu zakrytí jejích očí na jejím těle vykonány a nemá proti jejich vykonání nejmenší námitky! Její souhlas s těmito úkony může být předmětem jedné z formálních otázek v úvodu při slavnostním zahájení praktiky.

   Při přípravě mučení se zakrytýma očima by se však otrokyně vyjímečně neměla předem dozvědět sled těchto předem dohodnutých (stanovených) jednotlivých úkonů. Doporučuje se připravit takových úkonů dokonce o něco víc, než potom bude opravdu vykonáno.

Mučení nahé otrokyně přímo během jejího orgasmu

   Nejkrutější, mimořádně drastické úkony a způsoby mučení je někdy možné provádět i přímo během orgasmu otrokyně - tedy v okamžicích, kdy jejím poslušně vypnutým úplně nahým tělem probíhají její mimovolní prudké orgastické stahy, což od ní vyžaduje maximální soustředění, obrovské sebepřemáhání a je projevem opravdu totální odevzdanosti, vnitřní kázně, naprosto dobrovolné oddanosti Pánovi a tedy nepředstíraným důkazem skutečného otroctví.

   Podmínkou uskutečnění tohoto jednoho z nejnáročnějších a zároveň nejefektnějších postupů

sebepřemáhacího sexu je schopnost otrokyně dosahovat bez větších problémů velmi kvalitního, dlouhotrvajícího a prudkého orgasmu. Většina těchto sebepřemáhacích mučení totiž vyžaduje orgasmus trvající aspoň 10 vteřin, při kterém by nahým tělem mučené otrokyně mělo - bez ohledu na krutou bolest, zřetelně proběhnout přinejmenším 12-15 prudkých mimovolních stahů!  

   K mučení nahé otrokyně přímo během orgastických stahů jejího těla je samozřejmě možné přistoupit až tehdy, je-li otrokyně schopna dávat předepsaným způsobem všechny orgastické stahy jasně najevo a tedy po celou dobu orgasmu beze studu viditelně tepat celým svým nahým tělem v určené posici tak, aby na ní byl každý její stah dobře vidět!

   Úplně nahou otrokyni je možné během jejího orgasmu např. prudce bičovat, především přes mimovolně rytmicky cukající podbřišek, břicho a pokud možno rozevřené pohlaví (a to nejlépe v rytmu jejích orgastických stahů), polévat studenou nebo naopak (přiměřeně!) horkou vodou (po celém těle, opět však zejména přes cukající pohlaví, podbřišek, prsy a břicho), pokapávat jí intimní místa jejího nahého těla rozžhaveným voskem, prudce jí tisknout bradavky nebo citlivé partie rodidel prádelními kolíčky, skřipkami, pinsetou, menšími plochými kleštičkami, nebo dokonce čelistmi kleští, vbodávat jí do nejcitlivějších intimních míst nahého těla jehly atd.

   Mučená otrokyně se musí i během orgasmu poslušně vypínat vstříc Pánovi (mučiteli), dávat mu celým nahým tělem jasně najevo jednotlivé orgastické stahy, přitom mu oddaně nastavovat příslušné partie svého těla k mučení a udržovat ruce stále vzpažené nad hlavu; při mučení v rodidlech vleže na stole musí stále poslušně udržovat maximálně roztažené nohy, vypnutý rozkrok a ruce napjaté dozadu za hlavu. Pokud ji o to Pán (mučitel) předem požádá, případně nařídí, musí se mu mučená otrokyně po celou dobu orgasmu upřeně dívat do očí.

   Po celou dobu mučení si otrokyně musí i během orgasmu před Pánem viditelně vpouštět bolest do těla, celým tělem přirozeně a uvolněně naplno reagovat jak na bolest, tak na nejvyšší pohlavní rozkoš, a přitom se snažit za žádných okolností nedopustit, aby se jí orgasmus v těle vlivem silných bolestí přitlumil nebo dokonce zastavil!

   Správná otrokyně by měla i během prudkých orgastických stahů v těle vášnivě povzbuzovat Pána (mučitele), aby v jejím mučení dále pokračoval, hlasitými rozdrážděnými výkřiky a výroky ho vyzývat k maximálnímu zesílení svých bolestí a úpěnlivými prosbami ho uprostřed prudkých orgastických křečí a stahů probíhajících jejím tělem žádat o další vystupňování svého utrpení.

   Otrokyně musí o tom, že bude mučena přímo během orgasmu, předem jasně vědět a podrobně znát celý postup tohoto mučení, stejně jako přesný způsob svého správného chování a případné spolupráce s mučitelem; právě v tomto případě by měla mít při přípravě programu volný prostor k uplatnění vlastních nápadů…

   Má-li být otrokyně mučena během orgasmu, je možno k tomu využít buď oněch několika zlomků vteřiny naprosté strnulosti (reflexivní křeče) jejího těla mezi překonáním "spouštěcího bodu" a prvním orgastickým stahem - kdy je nahá otrokyně úplně bezmocná a tedy bezbranná proti čemukoliv - nebo ji začít mučit až v okamžiku prvního orgastického stahu těla, případně těsně po něm. Otrokyně tedy musí přesně vědět, zda bude mučena už v okamžiku prvního prudkého orgastického stahu těla nebo až o několik okamžiků později, kdy se jí v těle orgasmus již naplno "rozjede", tedy až po svém prvém či druhém, případně některém dalším stahu…

     Jestliže to má být v oněch krátkých zlomcích vteřiny maximálního útlumu jejího vědomí bezprostředně před prvním orgastickým stahem těla, musí se při sebepřemáhacích praktikách právě v těchto okamžicích maximálně soustředit a dávat Pánovi (mučiteli) přesně najevo průběh svého rozdráždění, přitom se zcela uvolnit a zůstat dráždivě vypnutá tak, aby mu umožnila dokonalý přístup k příslušnému intimnímu místu svého těla; a pak mu dát - přestože ví, co ji v onom nejvypjatějším momentě čeká (nebo právě proto) - jasně znát přesný okamžik, kdy její rozdráždění překoná "spouštěcí bod" (podle okolností buď hlasitým výkřikem "Už!" nebo zřetelným prudkým napnutím celého těla), aby mu umožnila vykonat stanovený úkon přesně v onom nejkritičtějším zlomku sekundy!

   Provádění náročnějších, zejména jemnějších úkonů v rozkroku otrokyně během orgasmu, tedy v situaci, kdy sebou celé její nahé tělo bezmocně cuká v prudkých mimovolních stazích, je poměrně obtížné, technicky náročné a někdy poněkud riskantní; kromě značných zkušeností a určité zručnosti Pána (mučitele) to většinou vyžaduje i jisté předchozí znehybnění (spoutání) otrokyně. Proto se něčeho takového mohou odvážit jen skutečně dobře sehraní partneři:

předem dobře vycvičené, perfektně se ovládající otrokyně a zkušení, zruční a především naprosto spolehliví a zodpovědní muži - oboustranný požitek je však potom opravdu výjimečný.  

   Otrokyně mučená během svého orgasmu musí zůstat vypnutá a maximálně roztažená až do doby, kdy Pán její mučení úplně ukončí a případné uvolnění jí výslovně povolí.

   Není-li programem určeno jinak, Pán smí dát otrokyni souhlas k uvolnění teprve tehdy, když si je jist, že její orgasmus v jejím těle už skutečně zcela odezněl. Rozevřená otrokyně se ještě na okamžik maximálně vypne, resp. vzepne, podívá se Pánovi do očí, poslušně mu poděkuje za orgasmus i za případné mučení a teprve pak se uvolní!

   Ukončí-li Pán mučení dříve, než orgastické stahy v těle otrokyně opadnou a její orgasmus odezní, nesmí se nahá otrokyně bez jeho souhlasu uvolnit - a i po odeznění prvních silných orgastických stahů musí zůstat nadále úplně rozevřená a vypnutá, pozorně sledovat další průběh orgasmu ve svém těle a stále dávat celým tělem Pánovi viditelně najevo i všechny další slábnoucí a nakonec už jen ojedinělé orgastické stahy.

   Po skutečně kvalitním orgasmu probíhají tyto ojedinělé stahy tělem ženy ještě i po několika minutách. Proto je zřetelným měřítkem skutečné submisivity otrokyně a tedy i její opravdové odevzdanosti Pánovi, nakolik mučení přímo během orgasmu její rozkoš ještě vystupňuje - a jak dlouho se pak před ním ještě viditelně škube nahá na stole v mimovolných orgastických stazích!

     Pokud by mučení (bolest) přijímaná z Pánových rukou orgasmus otrokyně přitlumilo nebo dokonce úplně zastavilo, měl by to být pro Pána důvod k okamžitému přísnému potrestání!

Závěrem této části

   Chování obou partnerů - Pána (mučitele) a nahé mučené otrokyně vůči sobě musí být po celou dobu mučení velmi zdvořilé a důstojné, Pán nesmí nahou otrokyni nijak urážet ani jinak snižovat její lidskou důstojnost. Při mučení jsou bezvýhradně zakázány veškeré vulgárnosti, surovosti a jakékoli jiné hrubé násilí a zacházení.

   Přestože je žena při každé praktice bezprávnou otrokyní, měl by jí muž stále dávat najevo nepředstíranou úctu, obdiv, uznání a případně lásku - a vytvořit jí veškeré předpoklady k tomu, aby si mohla své otroctví procítit naprosto dokonale a na nejvyšší intelektuální a společenské úrovni. Jeho partnerka by to tak měla chápat, cítit a naplno prožívat.

   Nahá otrokyně musí být během každé praktiky založené na jejím mučení - zejména pak během mučení samotného - neustále centrem veškeré pozornosti! Její krajní sebepřemáhání by mělo být stálým předmětem uznání a obdivu jejího Pána, který by ji měl zahrnovat všemožnou péčí, stálou pozorností a úctou.

   Rafinované mučení prudce pohlavně rozdrážděné nahé otrokyně na nejintimnějších místech jejího těla - v rodidlech, na prsech a jiných citlivých oblastech, bičování a podobně - je proto absolutním vrcholem sebepřemáhacího sexu.

   V sebepřemáhacím sexu je proto absolutně vyloučeno mučit otrokyni proti její vůli - žena tedy musí dát k svému mučení nejen výslovný souhlas, ale pokaždé musí předem zcela přesně vědět, kde a jak bude mučena! To znamená, že musí podrobně znát celý průběh mučení, který je bezpodmínečně nutné nejprve předem připravit a který pak musí být přesně dodržen!                          

* * *

   Sebepřemáhací mučení je krásnou formou sexuální oddanosti, kdy úplně nahá otrokyně krajně vzrušujícím způsobem projevuje a dokazuje svému Pánovi opravdovou odevzdanost; nicméně vhodným jen pro kultivovanější partnery, kteří se dokáží dokonale ovládat. Za jistých okolností a při dodržení určitých podmínek pak mohou partneři zacházet až do naprostých krajností.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 277 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 277

Nejnovější uživatelé

  • hrajsi
  • Amazonkašamana
  • Doktror460
  • C2C453W9P www.yandex.ru
  • ZY1QL69T94 www.yandex.ru