DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

   Po několika vteřinách vrcholné extase se vzrušení v těle otrokyně najednou rázně vzepne do maxima, krajně rozdrážděná otrokyně téměř ztratí sebekontrolu, celá se mimovolně napne a ucítí, že v následujících zlomcích vteřiny už bude hotová.

   Rozpoznat „spouštěcí bod“ orgasmu v posledním okamžiku dokáže nahá otrokyně pouze při správném vnitřním soustředění; v té době je totiž už natolik omámená obrovským pohlavním rozdrážděním, že jeho rozpoznávání je pro ni nesmírně obtížné - je to však jedna z klíčových dovedností, takže je často zapotřebí dlouhého výcviku, než se jí to podaří obstojně zvládnout.

Vědomé zdůraznění nástupu "spouštěcího bodu" celým nahým tělem

   I když je nahá otrokyně dráždivě vzepnutá - vleže s mohutně roztaženýma nohama - vstříc Pánovi a případným dalším přítomným zpravidla již od prvního okamžiku své předorgastické extase, měla by se snažit v okamžiku, když rozpozná, že za moment proběhne jejím tělem „spouštěcí bod orgasmu“, prudce trhnout roztaženýma nohama od sebe nebo aspoň znova rozdrážděně cuknout vzepnutým tělem, zejména rozkrokem a podbřiškem, a pokud Pán její dráždění v posledním okamžiku bleskově nepřeruší (případně „neutne“ rázným povelem její onanii), zůstat v dalším okamžiku zcela nehybná (křečovitě strnulá ve vrcholné předorgastické křeči - "spasmatu") a udržovat výdrž napnutého nahého těla ve vzepnutí až do prvního orgastického stahu tak, aby to na ní všichni dobře viděli.

   Její vrcholící obrovská křeč by měla být v těchto okamžicích jasně znát i v jejích očích, na jejím zkaleném a někdy až nepřítomném pohledu, stejně jako ve výrazu jejího obličeje!

Bleskové přerušení dráždění po hlasitém výkřiku nahé otrokyně ("DOST!") v posledním okamžiku před překročením "spouštěcího bodu" orgasmu

   Jedná se o jeden z vrcholných momentů sebepřemáhacího sexu, na kterém spočívá řada jeho efektních praktik. Nahá otrokyně je už natolik mimo vědomí, že přerušení dráždění v  nejvyšším okamžiku rozkoše je pro ni snad to nejnepříjemnější, co si lze vůbec může představit a co se jí může stát. Navíc při vědomí, že vzápětí bude následovat něco krajně nepříjemného - v těchto případech většinou mimořádně bolestivé a často nebezpečné mučení na nejcitlivějších, prudce rozdrážděných místech těla - jsou její strach a obavy vystupňovány na nejvyšší míru.

   Pán může své otrokyni předem přikázat, aby v tomto okamžiku hlasitě vykřikla „Dost!“

   V momentě, kdy Pán bleskově přeruší kontakt prstů s jejím poštěváčkem, by měla nahá otrokyně vleže na stole v každém případě trhnout roztaženýma nohama a pokud již nemá, hodit napnuté ruce vzhůru za hlavu. Podle předchozích pokynů Pána se může současně ještě nadlehčit (nadzdvihnout) v rozkroku a upřít pohled nehybně přikázaným směrem.

     Je samozřejmé, že otrokyně musí být od tohoto okamžiku naprosto nehybná a většinou jen bezmocně očekávat, až si ji Pán rychle připraví a pak ucítí na určitém citlivém místě svého těla (obvykle na mohutně roztaženém přirození) prudkou bolest.

Bleskové přerušení onanie současně s hlasitým výkřikem otrokyně ("STOP!")

   Při nepředstíraném onanování úplně nahé otrokyně před Pánem a případnými dalšími přítomnými je celý její postup ještě těžší a vyžaduje od ní ještě větší sebezapření. Zatímco během manuálního dráždění na poštěváčku byla přece jen více méně pasivní a bleskové ukončení jejího vydražďování „zařídil“ Pán, musí být v tomto případě aktivní jen ona sama.

   Těsně před přerušením onanie by se měla otrokyně co nejvíc nadechnout a v následujících okamžicích usilovně onanovat tak, aby bylo vidět, že její obrovská předorgastická křeč právě dostupuje k absolutnímu vrcholu. Dostatek vzduchu v jejích plicích je vhodný také k tomu, aby mohla hlasitě vykřiknout od prudké bolesti v úvodu mučení.

   Jakmile onanující otrokyně ucítí v závěru předorgastické extase nástup „spouštěcího bodu“, musí bleskově přerušit onanii, přestože právě to je to, co se jí nyní chce ze všeho nejméně; při onanii vleže se zachovat stejně jako když Pán náhle přeruší její dráždění, tedy s hlasitým výkřikem „Stop!“ prudce trhnout roztaženýma nohama, hodit ruce za hlavu a úplně je napnout, nadlehčit se v rozkroku a upřít nehybně pohled přikázaným směrem.

   Při onanii vstoje, vkleče nebo vsedě musí bleskově, ale skutečně bleskově hodit obě ruce nad hlavu do vzpažení nebo rozpažení (podle předchozího pokynu Pána) a napnout je co nejdál od těla (od přirození), celá se před ním dráždivě vypnout a nehybně upřít pohled přikázaným směrem - při onanii v těchto pozicích obvykle do jeho očí.

   I po přerušení onanie musí otrokyně zůstat naprosto nehybná, zajistit Pánovi dokonalý přístup ke svému nahému tělu a tak mu umožnit, aby ji mohl bez problémů libovolně mučit.    

Bleskové vzepnutí celého těla do mostu těsně před orgasmem

   Vzepnutí krajně rozdrážděného těla v posledních okamžicích před orgasmem do mostu je nádherným důkazem skutečné oddanosti otrokyně a je nesmírně efektní zejména při onanii vleže před Pánem na zemi! Rozdrážděná otrokyně se musí před Pánem vzepnout do mostu zásadně až tehdy, když v těle ucítí "spouštěcí bod" orgasmu.

   Pán od ní vyžaduje bleskové a efektní vzpínání do mostu v těchto předem nařízených přesných okamžicích:

- v okamžiku rozpoznání nástupu "spouštěcího bodu", což je relativně nejjednodušší, neboť k tomu stačí, když otrokyně dává během předorgastické extase aspoň trochu pozor na fysiologické pochody uvnitř svého těla

- v posledním okamžiku před překonáním "spouštěcího bodu", kdy je nejobtížnější správné rozpoznání přesného momentu, tedy aby se nevzepjala ani o zlomek vteřiny dříve, ani o setinu vteřiny později! "Spouštěcí bod" orgasmu ji musí celou napnout přesně v okamžiku, kdy se před Pánem vzepne břichem a podbřiškem úplně vzhůru a spustí hlavu bezvládně dolů…

- přesně v okamžiku "spouštěcího bodu" orgasmu, což je ještě obtížnější, protože otrokyně se musí naučit dokonale rozpoznávat onen zlomek vteřiny, kdy její sexuální aparát a celé tělo nezadržitelně "přepíná" do režimu "orgasmus"; do mostu pak vylétne již úplně napnutá…

- v posledním okamžiku před prvním orgastickým stahem, tedy těsně po překonání spouštěcího bodu, kdy už je bezmocně vydaná na pospas orgastickému vybití, proti kterému již nemůže vůbec nic dělat a proto ji vzepnutí do mostu stojí doslova nepředstavitelné sebepřemáhání.

   Ve všech případech pak prožije nahá otrokyně celý orgasmus dráždivě vzepnutá do „mostu“, což může její Pán využít k mnoha efektním úkonům.

   Otrokyně musí zvládnout bleskové vzpínání těla do mostu naprosto přesně nejen během manuálního dráždění na stole, ale i při onanii ve všech čtyřech uvedených okamžicích!

   Náruživě onanující otrokyně se může po dobu extase na vzepnutí těla do mostu postupně připravovat: při dráždění nebo onanii vleže na stole upře pohled vzhůru, při onanii vleže na zemi do očí Pána, a pozvolna rozdrážděně nadzvedává rozkrok stále výš a výš; přitom během intenzivního dráždění poštěváčku Pánem stejně jako při usilovné onanii sleduje své prudce stoupající krajní rozdráždění - a pak v přesně stanoveném okamžiku bleskově hodí obě ruce za hlavu, zapře se rukama i nohama a okamžitě se vymrští celým nahým tělem vzhůru do perfektního oblouku ("mostu"), spustí hlavu volně dolů a upře pohled dozadu za sebe.

   Pán potom bleskově ukončí její dráždění, má-li však nahá otrokyně povolen, resp. přikázán orgasmus, Pán dále pokračuje v intenzivním dráždění, resp. pokud otrokyně dosud onanovala, okamžitě převezme její "dodráždění" - a do mostu vzepnutá nahá otrokyně se před ním vzápětí začne bezmocně škubat v rytmu svých obrovských mimovolních orgastických stahů!        

Rozdrážděný výkřik otrokyně v posledním okamžiku před překonáním "spouštěcího bodu"

   V posledním okamžiku předtím, než její rozdráždění překročí „spouštěcí bod“ orgasmu, musí drážděná otrokyně na předchozí rozkaz Pána vykřiknout "Dost!" tak včas, aby Pán stačil před jeho překročením bleskově přerušit dráždění; onanující otrokyně vykřikne "Stop!" současně s rázným přerušením onanie a bleskovým výponem do určené posice.

   Nelze však oznamovat výkřikem jak "spouštěcí bod", tak první orgastický stah současně!

Klíčový význam rázného přerušování dráždění nebo onanie během předorgastické extase

   Rázné přerušení manuálního dráždění nebo usilovné onanie ve vrcholném stadiu pohlavního rozdráždění nahé otrokyně, tedy během její předorgastické extase, nejlépe však až v posledním okamžiku předtím než překoná spouštěcí bod orgasmu, je základním prvkem sebepřemáhacího sexu, na kterém je založena převážná většina jeho praktik.

   Soustavné přerušování dráždění nebo onanie - ať už rázně či pozvolna - po delší dobu za sebou, zejména ve vrcholných fázích vzrušení, zpravidla neobyčejně napne sexuální aparát otrokyně - a když jí Pán nakonec orgasmus povolí, je to na jeho kvalitě velice znát…!

   Silně rozdrážděné otrokyni Pán oznámí či zopakuje postup po přerušení dráždění či onanie; vzrušená otrokyně ihned potvrdí, že rozkazu přesně rozuměla a pokud jí něco není úplně jasné, může se Pána zeptat. Jakmile pak prudce rozdrážděná otrokyně ucítí nastupující orgasmus, ihned to dá svému Pánovi přesně určeným způsobem jasně najevo. Když o několik okamžiků později ucítí, že se v ní všechno napnulo k prvnímu orgastickému stahu, dá předepsaným, přesně stanoveným způsobem Pánovi jasně najevo, že právě dospěla do onoho kritického bodu své rozkoše, a to tak včas, aby Pán stačil přerušit její dráždění nebo přísným povelem ukončit její onanii před překročením spouštěcího bodu jejího orgasmu.

   Pán bleskově její dráždění nebo onanii ukončí a do nejvyšší míry pohlavně rozdrážděná nahá otrokyně mu pak dokazuje svou absolutní oddanost až devótnost, vypne mu nahé tělo, aby ji Pán mohl bolestivě mučit v přirození, na prsech, na břiše nebo na zadnici (což je další základní prvek sebepřemáhacího sexu); jindy sama nebo podle povelů Pána plní uložené úkoly: třeba různě cvičí prostná nebo i gymnastiku; úvodem jsou vhodné dřepy nebo třeba "kliky", přejde ve výponu s rukama nad hlavou k jinému stolku, usedne a řeší například předem připravený soubor početních příkladů (sčítání, odčítání, násobení, dělení); podle povelů Pána leze nebo běhá nahá po čtyřech po místnosti a na jeho rozkaz mohutně vypíná zadnici, občas na jeho povel před něj s vypnutou zadnicí "předleze", znehybní a poslušně drží, zatímco jí Pán zezadu provádí v rozkroku (na zadnici a v přirození) nejrůznější úkony a manipulace.

   Pán jí může nařizovat i dolehnutí rozkrokem zezadu na hranu nábytku; jindy před ním chodí nahá otrokyně v podřepu "husím pochodem" s rukama napnutýma do vzpažení nad hlavou po konečky prstů, s vypnutými prsy a pokud možno vztyčenými bradavkami; podle jeho povelů před ním "válí sudy" mezi kusy nábytku, plazí se břichem po podlaze, nejlépe po studené zemi či mokré podložce, pod nábytkem nebo přes různé "překážky" (i přitom jí lze nařídit přitlačení stydkou rýhou zezadu na hranu, případně jí rýhu předtím rozevřít a pak kontrolovat její snahu); močí podle rozkazů do připravené nádobky, dělá dřepy s pravítkem přes předpažené ruce atd.

   Další možnosti samozřejmě záleží na fantasii partnerů: pokud to otrokyně umí, může ihned po seskoku začít hrát na nějaký hudební nástroj, zpívat, recitovat a podobně.

   Po bleskovém seskoku ze stolu, případně vzepnutí těla do určité pozice lze otrokyni přikázat i různé manuální práce, zejména ženské: například luxování, šití, mytí nádobí, oken, utírání prachu atd.

   Při většině sebepřemáhacích praktik pak nahá otrokyně po přesném a úplném splnění úkolu opět ulehne na stůl a roztáhne nohy, položí ruce oddaně za hlavu a upře pohled vzhůru.

   Pán si ji důkladně prohlédne v rozkroku a podle zbarvení jejích rodidel přísně zkontroluje, zda její vzrušení skutečně náležitě pokleslo; pak jí podle potřeby provlhčí rodidla a obnoví dráždění jejího poštěváčku. Obnovení onanie se provede buď rázně, nebo podle okolností pozvolna.  

   Postup se opakuje tak dlouho, dokud nejsou vyčerpány předem určené (dohodnuté) úkoly.

   Potom Pán vydráždí otrokyni na pokraj orgasmu ještě jednou, po bleskovém přerušení dráždění v posledním okamžiku před prvním orgastickým stahem jejího těla jí rázně zavelí "Pozor!", maximálně rozdrážděná otrokyně se před ním na stole vypne a Pán přísně zhodnotí celý průběh praktiky. Uzná-li za nutné otrokyni potrestat, zpraví ji o způsobu trestu, pak jí zavelí, aby se připravila a ihned ji náležitě potrestá.

   Nakonec Pán způsobem, který lze buď předem stanovit nebo ponechat na jeho momentální úvaze, přivede otrokyni k vyvrcholení. Jako způsob závěrečného sexuálního vybití otrokyně lze použít i libovolný způsob její onanie. Otrokyně je však v každém případě povinna dát svému Pánovi celým nahým tělem viditelně najevo svůj první mohutný orgastický stah!

Vzepnutí těla do maxima a výdrž těsně před prvním orgastickým stahem

   Jinak se může krajně vydrážděná otrokyně těsně před překonáním „spouštěcího bodu“ vzepnout do úplného maxima a podle posice se pokud možno co nejvíc vypnout, což je velmi efektní a dráždivé zejména při onanii vstoje, vkleče, případně vsedě.

   Přestože téměř ztrácí vědomí, musí krajně rozdrážděná otrokyně dát v okamžiku reflexního napnutí svého těla před prvním orgastickým stahem dobrý pozor na to, aby před Pánem aspoň na zlomek vteřiny skutečně zcela znehybněla a bylo na ní dobře vidět maximální předorgastické napětí - a pak mu dát celým nahým tělem zřetelně najevo svůj první orgastický stah.

   Při onanii vstoje či vkleče se musí otrokyně prohnout vzad a - kromě rafinované onanie předem přikázanou rychlostí - až do prvního stahu těla na okamžik celá úplně znehybnět!

   Pán musí v těchto okamžicích přísně dbát na zřetelné znehybnění poslušně vypnutého těla otrokyně napnutého k prvnímu orgastickému stahu v posledních zlomcích vteřiny před jeho příchodem a úmyslné zdůraznění prvního mohutného orgastického stahu celým nahým tělem.

   Absolutní znehybnění celého těla bezprostředně před prvním orgastickým stahem je jeden z krajních důkazů nepředstírané sebeodevzdanosti (úplně stačí, aby to Pán jasně postřehl), ovšem pro mnoho žen je to nesmírně obtížné

Vědomé vyzdvižení vypnutého rozkroku do maximální výše vzhůru nad stůl a jeho pozvolné klesání dolů v závislosti na opadávání intenzity orgasmu

   Jakmile se otrokyně naučí předem rozpoznávat i „spouštěcí bod“ orgasmu, může během manuálního dráždění nebo onanie vleže na stole na předchozí pokyn Pána těsně před jeho překročením vědomě vyzdvihnout rozdrážděný rozkrok co nejvýš nad stůl a dát mu zřetelně najevo první orgastický stah s rozkrokem vzepnutým vzhůru nad stolem. Pán to samozřejmě musí očekávat a dbát, aby při prudkém pohybu jejího rozkroku vzhůru neztratil kontakt s jejím poštěváčkem; při onanii vleže na to musí dbát otrokyně sama!

   S rozkrokem nadzdviženým nad stůl pak nahá otrokyně prožije před zraky svého Pána celý orgasmus, ovšem tento první stah jejího těla musí být zřetelně nejprudší! Její rozkrok musí být v tomto momentě nejvýš - stejně jako při několika dalších mohutných stazích; postupně jak začnou orgastické stahy jejího těla opadávat, začne otrokyně spouštět maximálně rozevřený rozkrok pomalu zpět na stůl.

   Chce to od otrokyně značné úsilí a přemáhání - vymrštit krajně rozdrážděný rozkrok vysoko nad stůl až opravdu v posledním okamžiku před překonáním „spouštěcího bodu“ od ní vyžaduje poměrně silné vnitřní soustředění, což je pro ni v tomto stavu nesmírně obtížné.

Vědomé zdůraznění mimovolného křečovitého ztrnutí nahého těla reflexivně napnutého v okamžiku mezi překonáním "spouštěcího bodu" a prvním orgastickým stahem

   Po překonání "spouštěcího bodu" se rozdrážděné tělo nahé otrokyně ještě na zlomek vteřiny mimovolně napne v obrovské předorgastické křeči, jako by nabíralo veškerou možnou energii k následující "explosi", a napnutá otrokyně pak většinou na - mnohdy téměř nepostřehnutelný - zlomek vteřiny reflexivně strne…

   Úplně nahá otrokyně - coby majetek svého Pána - se samozřejmě musí umět dávat mu i tuto svou kratičkou mimovolní křeč celým nahým tělem jasně najevo.

   Během manuálního dráždění na poštěváčku by měla nahá otrokyně s roztaženýma nohama nadskočit a pak celá viditelně strnout, pokud možno s očima bezmocně upřenýma na Pána a další případné přítomné - a pak prudce škubnout celým tělem v úvodním orgastickém stahu…

   Onanující otrokyně musí umět zdůraznit tuto mimovolní křeč celého těla mnohem důrazněji a pečlivěji než při dráždění poštěváčku rukou Pána. Po překonání "spouštěcího bodu orgasmu" se tedy musí vědomě celá reflexivně napnout a maximálně vzepnout své strnulé tělo vpřed (směrem k Pánovi, resp. přítomným), aby tuto její křeč celého těla bylo možno dobře postřehnout, několik zlomků vteřiny ji perfektně udržet - a pak sebou mohutně škubnout v obrovském stahu celého nahého těla začínajícího prudkého orgasmu.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 209 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 209

Nejnovější uživatelé

  • hrajsi
  • Amazonkašamana
  • Doktror460
  • C2C453W9P www.yandex.ru
  • ZY1QL69T94 www.yandex.ru