DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text byl původně psán pro Hell, ale pokud vím, není nikde zveřejněn. A když už jsem se s tím psala, tak chci aby to někde bylo. Uvědomuji si značné zpoždění, ale snad mi budoucí generace odpustí

Fetish stage (FS) se otvírala kolem čtvrté hodiny odpolední. Vzhledem k tomu že se původně počítalo s otevírací hodinou pátou, bylo kolem trochu zmatků, ale všechno dobře dopadlo.Kromě podia byl ve FS krámek s BDSM hračkami od od firmy bdsmshop.cz, prodej naučné literatury o BDSM a elektrický koutek obsluhován lidmi ze serveru eleferno.cz, který umožňoval vyzkoušení elektřiny na vlastním těle. U elektrokoutku bylo I pár kusů BDSM nábytku, který mohli využívat návštěvníci. Jmenovitě gynekologické křeslo, kláda, koza a mučící křeslo.

 Celý program začal po páté velice zajímavou přednáškou pana profesora Rokyty o bolesti. Nejprve chvíli mluvil o mechanismech bolesti a potom dal prostor pro dotazy, které zodpovídal erudovaně a zábavně. Současně na pódiu probíhalo měření prahu bolesti u dobrovolníků. Přestože byl začátek lehce rozpačitý, později se našlo dobrovolníků tolik, že se tvořila fronta. Po přednášce se měřící skupina přesunula k elektrokoutku, který tímto trochu paralyzovala. “Měřiči” byli velmi sympatičtí, projevovali zájem i o neakademické zkoumání bolesti a nechali si i předvést naše hračky.

Po přednášce přišel kat Pawouk s ukázkami středověkých metod mučení a usmrcování. Přes počáteční nedůvěru k relevanci, se ukázala jeho show jako zábavná. Zaslechla jsem, že i lidé, pro něž je středověk koníčkem, říkali, že ukázal i pár věcí, které neznali. Vystoupení kat zakončil soutěží “kdo víc vydrží” na třech dobrovolnících. Soutěžící dostávali po třech úderech nástroji odstupňovanými dle bolestivosti a měli kdykoli šanci ze soutěže odstoupit. Pawouk, který byl zjevně zvyklý na lehce odlišné publikum, byl překvapen malými reakcemi soutěžících. Ke konci musel vymyslet způsob jak se vyhnout použití důtek s vpletenými kousky olova, o kterých asi předpokládal že na ně nemůže dojít. Vybruslil z toho poměrně elegantně a nechal o vítězi rozhodnout publikum.

Dále byl na programu bondage neboli svazovací workshop. O domluvené modelky I zájemkyně z řad publika se starali dva zkušení bondagisti Stříha a Leon. K vidění byly velmi zajímavé úvazy a zavěšení. Všichni zúčastnění vypadali velmi spokojeně co se týče zážitku. Zájemkyň bylo tolik, že pánové museli další, odmítat nebo je odkazovat na druhou část workshopu, který začínal v jedenáct hodin.

V půl deváté nastoupila první velká show – Decadent. Do anglického pánského klubu byla přivedena krásná slečna pro pobavení osazenstva. Dotyčná byla svlečena, vyplácena důtkami a donucená oloupat si čerstvý křen a zázvor, který ji byl poté zastrčen tam, kam slunce nesvítí. Publikum zíralo se zatajeným dechem, něco takového přece jen není vidět každý den. Následně vběhla na podium feministka a chtěla zabránit násilí na ženách. Pánové ji ovšem přemohli a byla potrestaná tak jak pánům přišlo za vhodné. Na závěr vystoupení byla slečně, první vystupující, připnuta zástěrka spínacími špendlíky přímo k bradavkám. Ohlas byl obrovský. Takto provedená scénka patří k nejlepším co je možné v České republice vidět. Následně se vystupující přesunuli do akčního koutku, kde pokračovala zábavě. Viděli jste například někdy hrát ruské kuželky s koulí zavěšenou na stydkých pyscích slečny?

V době mezi jednotlivými show se FS trochu vylidnila. Stále probíhalo měření prahu bolesti, předvádění elektra a zájemci si mohli zakoupit u stánku nějakou hračku a vyzkoušet ji na prvním ochotném zájemci. Celkově atmosféra byla velmi příjemná a podporovala lidi v hraní si.

Následující vystoupení se jmenovalo Trampling, tedy šlapání po těle. Vystupovali lidé, kteří mají s touto praktikou mnoho zkušeností. Laikům pavděpodobně muselo vyschnout v krku když viděli slečnu, byť drobnou, kterak má celou váhu na jednom jehlovém podpatku, opřeném o bradavku muže ležící pod ní. Můj respekt vystupujícím!

Po další hodinové přestávce přišla na řadu Vampire show. Nebohá vampírka byla přivlečena na pódium, byly z ní strhány šaty a její mučitelé se snažili pomocí různých bicích nástrojů z ní vampýrismus vymítit. Po výprasku zakončeným omdlením mučitelé vampýrku podcenili. Využila situace a její trýznitele bez milosti zamordovala. Konečně zase jednou zlo zvítězilo nad dobrem.

Dvě následující hodny byly vyplněny pokračováním bondage workshopu ve kterém se předvádějící snažili uspokojit co největší množství zájemkyň. Po půlnoční Hell Show se workshop změnil v regulérní show, při které mohli zájemci vidět velmi inovativní závěs. Do konce party už nebyl žádný oficiální program, nechali jsme aby si každý hrál jak uzná za vhodné a zájemci se našli.

Celkově? Myslím že tento ročník byl velmi vydařený. Návštěvníci mohli vyzkoušet mnoho nových zážitků dle jejich chuti, vidět velmi kvalitní vystoupení, mluvit s lidmi, kteří mají ohledně bdsm mnoho zkušeností a vůbec se bavit dle jejich zvrhlého gusta. Nezbývá než popřát aby další party byla ještě lepší.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 1301 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 1301

Nejnovější uživatelé

  • jany
  • SamanthaX
  • McPain
  • mudrskruzny
  • ae21ae